Blog

Když jsem na začátku roku 2019 objevila Medical Medium a začala jet podle něj, začaly se dít věci.. Postupně jsem se zbavovala různých mých zdravotních potíží i chronických a autoimunitních problémů.

Pokud máte taky nějaký zdravotní potíž a chcete Vaše tělo ještě více podpořit, aby se rychleji dalo do pořádku, tak se Vám dneska možná bude hodit dozvědět se něco nového o tzv. sabotéřích.
Někdy děláme nevědomky věci, které mohou bránit našemu uzdravování nebo si jimi minimálně ztěžujeme cestu..

Za tu dobu, co "fušuju" do alternativního uzdravování pomocí stravy a testuji to přímo na sobě (v posledních letech hlavně Medical Medium - to už víte), jsem musela přehodnotit velkou spoustu svých dřívějších poznatků, zvyků a znalostí..

V minulém příspěvku jsme psala o třech klíčových položkách, kterým je třeba se co nejvíce vyhýbat - vejce + mléčné výrobky + lepek (hlavně ten pšeničný)
Ze začátku to může být nepříjemné, vyřazovat z jídelníčku zrovna tyto věci. Navíc spousta oblíbených pokrmů je složena právě z nich..

Abychom to tady měli úplné, měla bych asi přiblížit PROČ podle Medical Medium nejsou vhodné tyto tři základní věci (vejce, mléčné, lepek) a je třeba se jim co nejvíce vyhýbat pokud chceme být zdraví.

Tyto tři položky - vejce, mléčné výrobky a lepek - jsou hlavním palivem pro patogeny, které máme v těle. Ty nám pak způsobují naše zdravotní problémy. Není to tak, že by nám škodily přímo tyto potraviny, jen "pouze" krmí naše nepřátele..

Abychom se opravdu zbavili našich zdravotních potíží, je potřeba zbavit se jejich skutečných příčin. A těmi jsou patogeny (různé druhy virů a bakterií a jejich kombinace), které máme v těle.

© 2022 Ing.arch. Kamila Gebauerová, JEDNODUŠE ZDRAVÍ, jednoduse.zdravi@seznam.cz
Vytvořeno službou Webnode Cookies
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky