Blog

Vzhledem k dnešnímu datu 1. prosince bych Vám tady dneska ráda sepsala nějaké tipy na nastávající chladnější roční období a trošku shrnula, co doporučuje nebo nedoporučuje Medical Medium a proč. Může Vám to velmi usnadnit fungování, podpořit Vaše zdraví skutečně funkčním směrem a pomoct soustředit se na to, co je opravdu prospěšné. Popř. vyhnout se...

Dneska bych chtěla něco napsat o tucích a bílkovinách v naší stravě, z pohledu Medical Medium. Jde o další velmi důležitou věc, další důležitý dílek do naší skládačky.
Chronické a autoimunitní nemoci jsou způsobeny patogeny, které máme v těle. Patogeny se krmí nejraději vejci, mléčnými výrobky a pšeničným lepkem, proto se je snažíme vyřadit z...

Nedávno jsem dostala zajímavý dotaz, jak je možné, že někteří staří lidé celý život jedli lepek, vajíčka, mléčné výrobky, atd.. a nic jim nebylo, byli zdraví.. Neměli takové potíže jako my, nebylo tolik autoimunitních a chronických nemocí. Jak je to možné? Nemáme to dělat taky tak, abychom byli v pořádku? A co na to Medical Medium?
Myslím, že...

Dvě zdánlivě nesourodé věci, ale i tak mají dost společného. Medical Medium a finance.
Když jsem s tímhle úžasným životním stylem (nebo uzdravujícím protokolem chcete-li) před lety začínala, dost důležitým hlediskem pro mě bylo to, že na tom vlastně nikdo nevydělává.
Člověk se může účinně uzdravovat klidně v pohodlí svého domova a nic a nikoho k...

Dneska bych ráda napsala něco o fungování s Medical Medium mimo domov. Právě oslavy, restaurace nebo třeba cestování jsou věci, které nás mohou od "naskočení" na MM nebo udržení, pokud už na něm jsme, docela odrazovat.. A to by byla opravdu velká škoda ☝☺

Dneska ještě malé pokračování povídání z minulého příspěvku o "vercajku", který mám v mé kuchyni při Medical medium :-) A pár praktických tipů pro Vás:

Za tu dobu, co jedu podle Medical Medium (od začátku roku 2019, nyní čtvrtý rok ), jsem stihla nashromáždit už docela pěknou hromádku zkušeností.. A dneska bych se s Vámi o ně ráda trochu podělila a dala Vám sem pár tipů, jak si to celé usnadnit a zpříjemnit.

Dneska trochu něco o "volnosti" vs. volnosti :-) Upřímně, každá změna je v něčem trochu nepříjemná, i když její výsledek je pak pro nás ve finále přínosem. To známe asi všichni, co si budem..

© 2022 Ing.arch. Kamila Gebauerová, JEDNODUŠE ZDRAVÍ, jednoduse.zdravi@seznam.cz
Vytvořeno službou Webnode Cookies
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky